Reviderm Neuro Sensitive Emergency Care neurokosmetinė pasta

14.00 62.00 

SOS pasta esant intensyviam sudirgimui. DMS Cera + su lipidais ir keramidais stiprina apsauginį odos barjerą, o Bosvelijos ir cinko kompleksas stabdo uždegiminius procesus.

Kiekis
Pridėti į mėgstamiausius
Pridėti į mėgstamiausius

DMS Cera + su odai identiškais lipidais ir keramidais atkuria natūralią barjerinę funkciją, gerina drėgmės sulaikymą ir padidina odos atsparumą. Bosvelijos-cinko kompleksas palengvina neurojautrios odos uždegiminius simptomus, skatina greitą regeneraciją, ramina ir kiek įmanoma apsaugo odą. Poveikis: sumažėja egzema ir paraudimas, oda iš karto įgauna komfortą ir jaučiasi elastinga. Tinka naudoti kaip apsauginį kremą šaltuoju žiemos periodu.

OLUS (VEGETABLE) OIL, ZINC OXIDE (CI 77947), AQUA, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, HYDROXYSTEARIC/LINOLEIC/OLEIC POLYGLYCERIDES, CERA ALBA (BEESWAX), HYDROGENATED CASTOR OIL, TOCOPHEROL, SILVER (CI 77820), BOSWELLIA SERRATA (INDIAN FRANKINCENSE) RESIN EXTRACT, CERAMIDE NP, PHOSPHOLIPIDS, GLYCERYL DIBEHENATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PENTYLENE GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, TRIBEHENIN, GLYCERYL BEHENATE, SQUALANE

Papildoma informacija

Gamintojas

Reviderm

Odos tipas

Jautri, Sausa

Poveikis

Apsauginis, Balansuojamasis, Priešuždegiminis, Raminamasis

Produkto tipas

Kūno kremas, Veido kremas

Šalis

Vokietija

Talpa

10 ml, 50 ml

Aplikuokite ant švarios, sudirgusios odos kelis kartus per dieną, pagal poreikį. Skirta tik išoriniam naudojimui. Venkite patekimo į akis ir gleivinę.

Jums taip pat gali patikti…